NZMA ภูมิใจเสนอหลักสูตรการเรียนมาตรฐานระดับนานาชาติ ด้านการโรงแรม การปรุงอาหาร และการบริหารธุรกิจให้กับนักศึกษาจากทั่วทุกมุมโลก
สถาบัน NZMA เปิดทำการในปี 2528 ปัจจุบันมี 3 แคมปัส มีจำนวนนักศึกษากว่า 2,000 คน ในจำนวนนี้เป็นนักศึกษานานาชาติประมาณ 600 คน เป็นสถาบันอุดมศึกษาเอกชน Category 1 ที่มีความเป็นเลิศในด้านการโรงแรม การปรุงอาหาร และหลักสูตรบริหารธุรกิจ >>ดูรายละเอียดเกี่ยวกับสถาบัน NZMA เพิ่มเติมได้ที่นี่<<
COOKERY
- National Certificate in Hospitality (Basic Cookery) Level 3
- National Certificate in Hospitality (Cookery) Level 4
- Diploma in Professional Cookery Level 5
เรียนทำอาหารที่ NZMA
โปรแกรมระดับกลางนี้ช่วยสร้างชุดทักษะการทำอาหารได้ดี คุณจะได้เรียนรู้เกี่ยวกับเทคนิคการทำอาหารและสาขาวิชาที่หลากหลายรวมถึงความมั่นใจในการทำอาหารในห้องครัวเชิงพาณิชย์ ที่ NZMA คุณเรียนรู้โดยการทำดังนั้นคุณจะใช้เวลา 80% ในครัวของคุณในการฝึกทักษะ
Certificate COOKERY (level 3)
COURSE CONTENT INCLUDES:
- Food safety
- Knife handling
- Stocks, sauces, and soups
- Basic pastry and dough dishes
- Food costing
- Basic fish and meat dishes
- Commericial kitchen skills
COURSE & COSTS
International Students
Tuition Fees: NZ$10,000
Resource Fees: NZ$1,600
Resource Fees: NZ$1,600
ENTRY REQUIREMENTS
- You need to be 16 or older.
- If English is your second language you’ll need an IELTS score of at least 5.0 with no band score lower than 5.0, or the equivalent*.
* Other English Tests / evidence may be approved as advised by NZQA
Certificate in COOKERY (level 4)
COURSE CONTENT INCLUDES:
- Health-based dishes
- Poultry
- Pasta
- Seafood
- Complex pastry and desserts
- Complex meat dishes
- Larder products
COURSE & COSTS
International Students
Tuition Fees: NZ$10,000
Resource Fees: NZ$1,600
Resource Fees: NZ$1,600
ENTRY REQUIREMENTS
- You need to be 16 or older.
- If English is your second language you’ll need an IELTS score of at least 5.0 with no band score lower than 5.0, or the equivalent*.
New Zealand Diploma in Cookery (Advanced) (Level 5)
COURSE CONTENT INCLUDES:
- The application of management skills in the development of products and services
- Research and evaluation of current innovations
- Development of practical application and management principles of food and beverage service
- Understanding and experiencing the principles and concepts of food production management
- Students major in either Patisserie or Cookery.
- In the final semester, students are required to complete a research project based on a full-time 600 hour internship. There will be a campus-based alternative from mid-2017.
COURSE COSTS
International Students:
Annual Payment
Year 1: NZ$20,700. Resource Fee NZ$3,000
Year 2: NZ$13,800. Resource Fee NZ$2,250
ENTRY REQUIREMENTS
- You need to be 17 or older.
- You must have completed our Level 3 and 4 Certificates in Cookery.
- If English is your second language you’ll need an IELTS score of at least 5.5 with no band score lower than 5.0*.
* Other English Tests / evidence may be approved as advised by NZQA
หลักสูตรประกาศนียบัตรและอนุปริญญาของ NZMA เป็นหลักสูตรที่เพิ่มคุณวุฒิให้กับนักศึกษา และจะช่วยสร้างโอกาสการทำงานในด้านการโรงแรม การปรุงอาหาร และการบริหารธุรกิจ โดยเฉพาะหลักสูตร COOKERY มีเรียนทั้งภาคทฤษฎี ฝึกปฎิบัติในโรงเรียนและร้านอาหารจำลองที่ขายอาหารจริงๆ และยังมีโปรแกรมฝึกงานแบบ PAID INTERNSHIP ซึ่งนักศึกษาจะได้รับค่าจ้างอย่างน้อยเท่ากับค่าแรงขั้นต่ำของนิวซีแลนด์ บรรจุเป็นส่วนหนึ่งของหลักสูตรและเป็นส่วนหนึ่งของการสำเร็จการศึกษา ซึ่งนักเรียนจะได้รับอนุญาตจากอิมมิเกรชั่นให้สามารถทำงานเต็มเวลา (เกินกว่าสัปดาห์ละ 20 ชั่วโมง) เป็นเวลารวมกัน 600 ชั่วโมง
เกณฑ์การรับสมัคร
- ผู้สมัครต้องมีอายุ 17 ปีขึ้นไป
- จบการศึกษาระดับม.6 หรือเทียบเท่า และมีผล IELTS 5.0-6.0 (หรือเทียบเท่า) ขึ้นอยู่กับแต่ละหลักสูตร
ที่ตั้งของสถาบัน
NZMA Sylvia Park
Mail to: PO Box 6172,
Wellesley Street West, Auckland 1010
Campus: 56 – 60 Carbine Road
Mt Wellington
Auckland 1060
NZMA Sylvia Park
Mail to: PO Box 6172,
Wellesley Street West, Auckland 1010
Campus: 56 – 60 Carbine Road
Mt Wellington
Auckland 1060
NZMA Auckland South
Mail to: PO Box 1640, Otahuhu, Auckland 1141
Main Campus: 12-16 Gordon Road, Otahuhu, Auckland 1062
Trades Facility: 31 Moa Street, Otahuhu, Auckland 1062
Mail to: PO Box 1640, Otahuhu, Auckland 1141
Main Campus: 12-16 Gordon Road, Otahuhu, Auckland 1062
Trades Facility: 31 Moa Street, Otahuhu, Auckland 1062
NZMA Waikato
Mail to: PO Box 19126
Campus: Level 2, Tower Building Centre Place (off Ward Street)
Hamilton 3204
Mail to: PO Box 19126
Campus: Level 2, Tower Building Centre Place (off Ward Street)
Hamilton 3204
========================================================================
หลักสูตรทั้งหมดที่ NZMA เปิดสอน สำหรับนักเรียนนานาชาติ
HOSPITALITY
- NZMA Certificate in Hospitality and Employment Skills Level 3
- National Certificate in Hospitality (Restaurant Service) Level 4
- Diploma in Hospitality Management Level 5
- National Diploma in Hospitality Management Level 5
- Diploma in Hospitality Management Level 6
- Diploma in Applied Hospitality Management Level 6
- Diploma in Tourism and Hotel Management L7
COOKERY
- National Certificate in Hospitality (Basic Cookery) Level 3
- National Certificate in Hospitality (Cookery) Level 4
- Diploma in Professional Cookery Level 5
PHARMACY
BUSINESS
..................
สนใจสอบถามข้อมูล ติดต่อ 02-3924186 หรือ chanin@ascend-education.com (พี่นิน), lan@ascend-education.com (พี่หลัน)
สอบถามข้อมูลผ่าน LINE@ กดลิ้งนี้ https://line.me/R/ti/p/%40ova2950r
สอบถามข้อมูลผ่าน LINE@ กดลิ้งนี้ https://line.me/R/ti/p/%40ova2950r
หรือไอคอนข้างล่างนี้